Skip to content
  • Etusivu
  • Jogurtti ym
  • Kasvisten hapattaminen
  • Kefir
  • Kombucha
  • Muut
  • Tarvikkeet
  • Etusivu
  • Jogurtti ym
  • Kasvisten hapattaminen
  • Kefir
  • Kombucha
  • Muut
  • Tarvikkeet

Viimeisimmät artikkelit

  • Happateett: Oikea tapa juoda viiniä
  • Tekijöitä, jotka on otettava huomioon terveemmässä kehossa
  • Hapatteet:Hedelmät viinireseptien kannattaa kokeilla
  • Hapatteet: Käynyt elintarvikkeet, jotka ovat hyväksi terveydelle
  • Toimitusehtomme
Hapatteet
  • Etusivu
  • Jogurtti ym
  • Kasvisten hapattaminen
  • Kefir
  • Kombucha
  • Muut
  • Tarvikkeet
Kasvisten hapattaminen

Starter kasvisten hapattaminen – Vegaaninen & luomu

On 13 heinäkuun, 2021 by admin

Kasvisten hapattaminen onnistuu varmemmin Starter maitohappobakteereilla. Käyttämällä Starter maitohappobakteerejä riski ei-toivottujen bakteerikantojen tai hiivan ja homeen synnylle vähenee ja varmistat tuotteellesi paremman säilyvyyden. Käyttämällä Starter maitohappobakteereja voit myös vähentää suolan määrän tuotteissasi.

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät artikkelit

  • Happateett: Oikea tapa juoda viiniä
  • Tekijöitä, jotka on otettava huomioon terveemmässä kehossa
  • Hapatteet:Hedelmät viinireseptien kannattaa kokeilla
  • Hapatteet: Käynyt elintarvikkeet, jotka ovat hyväksi terveydelle
  • Toimitusehtomme

Kategoriat

  • Blog
  • Jogurtti ym
  • Kasvisten hapattaminen
  • Kefir
  • Kombucha
  • Tarvikkeet

Copyright Hapatteet 2023 | Theme by ThemeinProgress | Proudly powered by WordPress